My First Workout Of The Year


Årets första träningspass är avklarat! Två stjärnor idag, check! Jag känner mig super nöjd! Hur går det för er? Ska bli spännande att se vilken skillnad som skett vid 1 Juni, både fysiskt och psykiskt. Dock har jag inte hunnit ta mina förebilder ännu, så jag tänkte göra det imorgon bitti. Ni kan väl vara snälla och sprida denna challengen på era bloggar? Vi är över 50 personer anmälda redan! Superkul ju! Destu fler vi är desto roligare! Så få fler att anmäla sig utav dina nära o kära!

Kommentarer:

1 Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter:

skriven

så flink du er! :D bra jobba

2 Erika:

skriven

Jag sprider det till mina vänner. Jag har fick en stjärna igår (var "tvungen" att äta upp mina lakrists snören) och en idag för kost. Jag ska alltid bli förkyld när jag är som mest taggad, otur :-(

3 Mira:

skriven

Flink du er!

4 Elin:

skriven

Jag har skrivit om det på min blogg :) Sen fick jag med min mamma på en liten 'egen' tävling, så den som får flest stjärnor var 14:e dag måste bjuda på lunch :) Smart va? Blir en extra liten push sådär, ett tips till er andra med!

5 Therese:

skriven

Jag är gärna med återkommer om 2 veckor med resultatet :)

6 Nathalie:

skriven

Jag undrar om bowling räknas som fysisk aktivitet?

Är gärna med men har gjort min egna kalender med stjärnor här hemma. Känner att tävlingen är för mycket press, med det är en väldigt bra motivationshöjare :)

7 Ida:

skriven

Hej, vart har du köpt dina stjärnor jag har letat på massa ställen men inte hittat några...

8 Stayfit svarade &:

skriven

Nathalie - Det beror helt på ditt utgångsläge. För min del så skulle jag inte se det för träning för mig, eftersom jag är väldigt fysiskt aktiv. Däremot för en person som sitter still mycket och är överviktig så kan bowling räknas som träning. Är du med hur jag menar? Att gå upp för en trappa för mig är inga problem. Men för någon som är otränad eller gammal kan det vara väldigt ansträngande. Träning för mig behöver alltså inte vara detsamma för dig.

9 Stayfit svarade &:

skriven

Ida - Jag vet att bokia har men jag köpte mina på en pysselaffär. Kika även på åhlens! Om inte annat finns det stjärnstickers att köpa online, eller så kan du rita egna stjärnor.

10 Emma!:

skriven

Finns det något sett man kan gå ner i vikt utan att brösten och rumpan minskas?

Har en kompis som gått ner jätte mycket och har ingenting kvar, jag ska försöka gå ner i vikt. Men vill helst inte att det händer mig :-)

11 Stayfit svarade &:

skriven

Emma - Man kan tyvärr inte punktförbränna eller avgöra vart kroppen tar fett ifrån i första hand. Det går bara att skulptera och forma kroppen och trivas med det man har!

12 julia:

skriven

Jag är med i the challenge, tog förebilder idag och jag är så himla taggad på förändring!! Stor eloge till dig som gör detta, verkligen inspirerande!

13 Louise:

skriven

Tips på övningar som slimar benen och ger en snygg rumpa? :)

14 Stayfit svarade &:

skriven

Louise - Googla på youtube. Det bästa är om ngn som är utbildad visar övningarna för dig.

Kommentera här: