Walpurgis Night


Ni får ha en trevlig valborgsmässoafton idag! Jag ska straxt åka till jobbet. Jobbar till klockan 17.30, därefter är jag & älsklingen bortbjudna på grillfest. Så det blir nog en mysig kväll hoppas jag! Ni andra får se till att njuta av kvällen ni också!

Finally done

Har idag suttit & klickat hem lite nytt möblemang ifrån ikea, bland annat en soffa. Känns riktigt bra! Äntligen är renoveringen av vardagsrummet klart! Så småningom är det dags för nästa lilla projekt, att måla om & lägga golv i sovrummet. Det kommer att bli jättefint här hemma! I övrigt idag har det inte hänt så mycket, ska straxt göra mig lite lunch och därefter blir det att åka & jobba vid 3 till halv 11 ikväll. Typiskt när det är så skönt väder ute idag. Ska bli jättevarmt & härligt på fredag! Så valborg bjuder förhoppningsvis på lite grillning. Uppdaterar lite mer ikväll!

The Hills season 6

The Hills - MTV Shows

Ni har väl inte missat the hills premiären idag? Jag har längtar riktigt mycket efter att de ska komma igång & börja sända de sista avsnitten från den sista säsongen. Under dagens avsnitt så träffar Heidi sin mamma för första gången sedan efter operationerna. Heidis vistelse berörde mig så starkt att jag blev tårögd då hon blir konfronterad av sin mamma. Se första avsnittet ur säsong 6 ovan!