Training Session

Slutade vid åtta ikväll och åkte direkt efter jobbet till Tjust Rehab City för att bränna lite. Hade liten fusk-uppvärmning påvägen eftersom väglaget inte var det bästa att cykla i. Så jag värmde upp lite snabbt i 10 minuter innan styrkepasset, töjde och tränade styrka i lite drygt 1 timme. Sedan lade jag mig i solariumet för att steka på lite solbränna. Man blir ju så jäkla blek under vinterhalvåret, så det var nog på tiden! När jag cyklat hem var jag hungrig som en varg, så det blev sen middag. Gjorde dinkelspaghetti & köttfärsås av nötfärs. Det slank ner väldigt fort vill jag lova! I övrigt ikväll har jag tittat på avsnitten av Robinsson som jag har missat och tagit mig en varm dusch och rakat benen! Så nu blir det att krypa till sängs! Godnatt!

Sick Of This Winter Weather

Brr..all denna snö. Jag kommer inte ta mig fram idag med någon cykel, så det blir väl att promenera till jobbet idag också. Ush, det så kallt! Sitter här med en filt om mig och äter frukost. Kunde inte riktigt sova igår, så klockan var väl något över 2 innan jag lyckades somna. Det får jag lida för idag, jäsp! Ska väl göra mig iordning nu och kila iväg till jobbet.

Midnight Snack


Hemkommen från jobbet och hungrig. Här sitter jag och myser med en leverpastejmacka och en kopp varmt te. Det är riktigt gott att dricka något varmt när man är lite frusen. Tända ljus höjer dessutom mysfaktorn lite!