Stop Criticizing Yourself


Lycka kommer inifrån. I grund och botten spelar det ingen roll vad vågen säger eller hur du ser ut i spegeln. Är du självkritisk kommer du inte att vara nöjd eller kunna uppskatta dig själv oavsett - börjar att älska dig själv först. När du gör det, kommer resten utav sig själv.

Don't Be Stupid

Varför finns det en uppåtgående trend där man ska äta och dricka föda som innehåller 0 kcal? Varför ersätter man maten med detta över huvud taget? Vill man inte få i sig några kalorier, varför äta mat som inte innehåller varken kalorier eller någon näring? Jag trodde att det vara en självklarhet att att vi äter föda för att få i oss näring, fungera och må bra. Uppenbarligen inte. De senaste dagarna har jag suttit och blivit förbluffad av diverse "hälsosamma människor" som har blivit helt besatta utav det här med kalorier och som förespråkar detta som sunda val. Och jag sitter som ett stort frågetecken och undrar vad som gick snett i deras huvuden. Jag säger inte att det är något fel att räkna kalorier, men tappa inte förnuftet på vägen utan se även till näringsinnehållet. Vad vill du fylla din kropp med?

Morning Yoga


Bestämde mig igår kväll för att jag ska börja ta det här med morgonyoga på allvar igen eftersom det är så himla underbart! Har inte tränat yoga på flera månader och känner mig därav väldigt stel och oflexibel. Därför tog jag nu på morgonen itu med det hela och började min morgon med 1 timmes yoga. Mår fantastiskt och känner mig som en ny människa! Så detta är en morgonvana jag tänker fortsätta med. Rekommenderar er som känner er manade att göra detsamma! I brist på inspiration: sök på yoga på youtube, finns ett fantastiskt (gratis) utbud!