Countdown - Day 62


Dagens intervallträning är att Gå 5 minuter, spring 5 minuter x3. Nedvarvning 10 minuters promenad. Idag har vi även med styrketräning i programmet. Gör därför även övningen nedan x3. Försök tänka på att inte pausa mellan övningarna utan börja direkt på nästa efter att föregående övning är avslutad. Effektivitet är superviktigt för resultat.

Glöm inte att ha tillgång till en flaska vatten som du dricker innan, under och efter träningspasset!

Nail ManicureFick mina naglar fixade på salong idag. Kändes riktigt välbehövligt. Jag har varit väldigt stressad den senaste tiden så det känndes skönt att koppla av och få snygga naglar samtidigt. Manikyr tycker jag är någonting som är perfekt att unna sig då man har presterat bra. Så istället för att unna sig något sött/onyttigt så kan du unna dig någonting som boostar ditt yttre istället. Eller något annat som får kropp & själ att må bra, som förslagsvis en massage. Vi kvinnor är i allmänhet dåliga på att ta tid för oss själva och unna oss saker. Därför tycker jag att du ska göra något extra för dig själv denna veckan!

Countdown - Day 63


Ledsen för sen uppdatering idag, men det har inte gått att publicera något förrän nu pga. driftstörningar. Dagens intervallträning är i varje fall att gå 15 minuter, springa 5 minuter x3 samt varva ned löprundan med en 10 minuters promenad. Med andra ord 70 minuter aktiv tid varav 15 minuter löpning, 55 minuter promenad. Skjut inte på löpningen eftersom att de kommande veckorna kommer att bli mer och mer utmanande och kommer succesivt bygga upp din kondition lagom till årets alla lopp som går i hela Sverige. Dessutom, hur underbart vore det inte att vara i form till sommaren och kunna springa utan problem på sommar morgonen/kvällen när det är härligt väder ute? Så häng på nu!