40,796 steps!


Började ösregna tidigare idag när jag och min väninna var ute och gick. Riktigt uppfriskande och befriande. Känns härligt med regn. Och det luktar alltid så himla fräscht och friskt på något sätt! Däremot känner man sig som en dränkt katt, men för stunden orkar jag inte bry mig! Jag tycker att det är härligt att både promenera och springa i regn. Någon mer?


Under passagen genom ett kvartersområde då det hade slutat att regna fick vi syn på en regnbåge. En väldigt vacker sådan och det är inte alltför ofta som man får se en tyvärr. Ett väldigt konstigt naturfenomen egentligen. Men fantastiskt.


Givetvis krävde den första promenaden på ca. 16 600 steg en paus samt klädesbyte. Men senare under kvällen då jag var ute och promenerade (igen) bjöds jag på en fantastisk kvällsutsikt då jag gick längst vattnet.


Avslutade promenaden med en lång stretching, en het dusch och en massage. Bonusen på 1529kcal på en dag = Score!

Personal Best


Helt galen dag. Ger man sig tusan på någonting så går det alltid! 40 796 steg, det är sjukt om något. Men var tvungen att bestiga världens högsta berg, helt enkelt. Notera att jag älskar att vara extrem med saker och ting, älskar att tävla och utmana mig själv, och går alltid in för allting 150%. Där har ni mig i ett nötskal. Så ta det med en nypa salt. För jag rekommenderar inte att någon annan ger sig på att gå såhär långt. Jag går väldigt mycket, ofta, så man skulle väl kunna säga att jag är en maraton-promenerare. Med andra ord är troligen min kropp van vid det här laget. Så ta inte ut er alldels för mycket eftersom det kan leda till skador.