Things I Look Forward To


Att sitta ute i vårsolen och njuta utav goda frukter och bär tillsammans med en bra bok.

Utföra yoga utomhus. Gärna i någon park eller intill vattnet på en strand.

Utmana mig själv och träna backträning ute med vänner.

Avsluta ett distanslopp i sommar med en bra tid.

Bli starkare - snabbare -  smidigare.
Bilderna är inte mina utan är funna på tumblr.

Kommentarer:

1 Viktoria:

skriven

Hej!

Härlig blogg du har!! Ritig inspirationskälla och man blir verkligen peppead att träna tusen!

Vill gärna se mer bilder, texter osv!! ;)

Jag har några frågor: När det är is ute, då vågar inte jag springa, vad kan man göra istället för att inte tappa allt man tränat upp innan vintern?? (Jag har inte råd att gå på gym, tyvärr, fattig student, så jag har ingen tillgång till löpband...)

Kan du visa fler hemsidor/youtube kanaler osv, med träningsformer som DU trivs med och som du tycker är bra?

Jag har inte heller råd att gå på Yoga, men vill jättegärna lära mig och träna yoga. Vad är bra att börja med? Ska man repetera övningarna flera gånger?? I vilken ordning??Tack på förhand!! :D

2 Stayfit svarade &:

skriven

Viktoria - Det funkar utmärkt att träna ute även att det är is och snö ute. Antingen kan man dra på sig skor med dobbar. Har man inte det finns det dubbar man kan dra på de vanliga träningsskorna för ca 150kr. Alternativet är att dra på sig varma kläder och pulsa och leka i snön. Eller på isen. Men jag förstår vad du menar. Det är lättare att träna ute när det är varmare temperaturer. Själv tränar jag inte heller på gym utan hemma. Jag kan absolut tipsa om träningsvideor och ge exempel på hur jag tränar. Kan slänga upp lite klipp jag gillar i veckan. Men yogis anonymous är gratis? Och sedan finns det massor med gratis yoga lektioner på youtube. Det bästa är att testa sig fram tills man hittar en yoga form som man gillar. Finns nämligen olika former. Så det beror på, men oftast brukar man upprepa en serie övningar flera gånger och fokusera på andningen.

Kommentera här: