THE STAR CHALLENGE - #2 TOP TEN LIST


Grattis till er som vann en plats på topp-tio-listan! Bra jobbat! Alla har ni varit superduktiga! Fortsätt kämpa! Och till er som mailar mig och säger att det gått dåligt. Ryck upp er! Ni vet också att ni kan göra bättre ifrån er! Ni är inte ett dugg sämre, ni måste bara jobba mer på själv disciplinen och reflektera mer kring era val och hur ni kan vara mer medvetna när ni fattar dem. Ge inte upp för att en dag gick dåligt. Fler chanser kommer, så sumpa inte dem också genom att ge upp! Imorgon får vi ju dessutom börja sätta stjärnor på ett helt blankt blad. Kul eller hur? Vi ska krossa februari månad - oavsett snö, förkyldningar eller motgångar! Det är nu ska vi kämpar hårdare än någonsin, eller hur? Let's do this!

FÖRSTA PLATS (57st)

Emelie Gustafsson

ANDRA PLATS (52st)

Ronja Hagfalk

TREDJE PLATS (51st)

Sanna Lantto

FJÄRDE PLATS (48st)

Mathilda Johnson

FEMTE PLATS (43st)

Emelie Mörsin

SJÄTTE PLATS (42st)

Olivia Persson

SJUNDE PLATS (41st)

Emma A. Paananen

ÅTTONDE PLATS (39st)

Jenny Nilsson, Linnea Karlsen

NIONDE PLATS (38st)

Matilda Mendoza

TIONDE PLATS (36st)

Gloria Olsson

Kommentarer:

1 Paulina.:

skriven

Jag har en fråga om det här med koststjärnorna, jag är lite misstänksam att jag har missuppfattat. Är det meningen man ska räkna en koststjärna per dag eller för måltid?

2 Stayfit svarade &:

skriven

Paulina - Du kan tjäna max en kost stjärna och max en tränings stjärna per dag. För att få en träningsstjärna ska du utföra en valfri aktivitet som du själv anser är träning. För att få en kost stjärna ska du äta hälsosamt en hel dag. Alltså inte vid ett tillfälle, utan vid och mellan varje måltid.

Kommentera här: