Fitness Apps For iPhone, iPod touch And iPad


Denna app är perfekt till att skriva in sina dagliga träningspass i. Det ger dig en bra översikt samt beräknar den ungefärliga energin du gör av med varje dag. Appen är helt gratis. Klicka på bilden för mer information.


Nike Training Club är en tränings app som ger dig din egen personliga tränare, när som helst. en slank, vältränad och stark kropp med över 60 skräddarsydda program, inklusive nya träningspass från fem professionella idrottare. Efterhand som du tränar får du i belöing tillgång till träningspass från Lea Michele och Rihannas personliga tränare, Ary Nuñez. Appen är helt gratis. Klicka på bilden för mer information.

Daglig Helkropps Workout ger dig snabba och effektiva dagliga träningspass som du kan göra hemma. Övningarna är visas av certifierade personliga tränare och riktar sig till kroppens alla viktiga muskler. Du kan välja att träna hela kroppen eller fokusera på delar utav den - nedre kroppen, övre kroppen, core muskulaturen eller anpassa träningspasset så som du själv önskar. Appen är helt gratis. Klicka på bilden för mer information.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jillian Micheals träningsapp som ger dig övningar med videoinstruktioner, måltidsplanerare etc. Den fria versionen är begränsad, men vissa delar utav appen är helt gratis. Klicka på bilden för mer information.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfekt app för dig som äger en kettlebell. Ger tips på övningar och visar hur du utför dem. Appen är helt gratis, klicka på bilden för mer information.

Kommentarer:

1 Elin:

skriven

Gymglams http://www.poworkout.com/ är också grym! kostar en tia, men lätt värd de pengarna. hennes övningsbank på http://gymglam.se/ovningsbank/ är också bra. tips :)

Kommentera här: