New Upcoming Project

Hej på er! Jag har bestämt mig för att ta ett längre uppehåll här på Stayfit.nu, tills det att min nya sida dyker upp som jag håller på att jobba för fullt med. Därav har jag prioriterat min energi på mitt nya projekt som jag vill överraska er med. Releasen kommer att ske straxt efter sommaren. Så ni som har gillat Stayfit.nu under de åren jag har bloggat på denna adress, fortsätt följ eller börja följ mig på bloglovin! Jag kommer nämligen att flytta över alla följare till den nya adressen så fort den är uppe. Ha en fantastisk sommar så hörs vi av kära läsare! Och håll utkik! För jag är säker på att det här kommer att bli toppen! Längtar redan. Tills dess hoppas jag att ni står ut med att sidan är lite seg att ladda och att menyn inte fungerar som den ska. (serverstrul)

P.S Jag vill också be er alla om ursäkt för att jag inte följt upp the Star Challenge som tänkt, men jag hoppas att ni fixade träningen inför sommaren galant och samlade ihop många stjärnor! Jag lovar att kompensera er för detta i framtiden. D.S

Kommentarer:

1 committobefit:

skriven

vad kul :)

2 frida:

skriven

hur mycket kan man gå ner på 3 veckor om man tränar varje dag 1 timmes kondition och 30 min styrka, och man går på strikt diet..?? jag är 13 år 1,66cm och väger 58kg.

3 elin:

skriven

halå! :)
var är du nånstans? gillade din blogg!

4 Linda:

skriven

Så fin du är!

Kommentera här: