Running During Snow Season


Idag är det bara 12 dagar till julafton, och jag sitter här spänt och väntar på att snön ska anlända. Samtidigt planerar jag att införskaffa ett par schyssta löparskor som är bra att springa i då det är snö och halt ute. Förra året var jag nämligen dålig med löpningen under snösäsongen. Jag är inne på att köpa ett par icebugs så att man slipper slira runt som bami på is i vinter. Någon läsare som kan rekommendera ett par bra skor icebugs, eller utav ett annat märke?

Kommentarer:

1 Elin:

skriven

På tal om löparskor, jag är ute efter ett par nya men vet inte vad man ska tänka på? Kan egentligen inte så mycket alls om löpning, jag går bara ut och springer till jag är trött och då vänder jag :P Kan du inte göra något inlägg om lite tips oså?

2 Linnéa:

skriven

IceBug och Innov-8 är märken som gör stabila skor som klarar halka och kyla bra. De används bl.a. av många orienterare så därför måste de tåla mycket, inte minst vatten och halka. Tips för en bra löparvinter! :)

Otroligt bra blogg! Får mycket motivation från att bara kika in på din blogg varje dag! :)

3 Sara:

skriven

du får gärna skriva ut resultatet på din fråga i det här inlägget om vart man kan köpa icebugs! tror det är många inklusive mig som är intresserade!

4 Carro:

skriven

Svar: :) Det var en härlig förmiddag, nästan alla mina lördagar ser ut sådär, haha. Det är ett pass som heter cx worx. Ett 30 minuter core-pass :)

Kommentera här: