Girls at the gym


Vad tror ni - varför är det så många tjejer som inte vågar träna med tyngre vikter  hemma/på gymmet? Är det för att vi tror att det ska göra oss bulkiga? Eller vågar vi bara inte göra annorlunda mot majoriteten?

Kommentarer:

1 Josefin:

skriven

Jag har alltid varit rädd för "biffarna", vet ju att dom nog inte bryr sig om att jag är där.. Men tänker att dom tycker jag är löjlig när jag står där med mina små hantlar och pustar och frustar..

2 Annie:

skriven

Tror det fortfarande lever kvar ganska mycket att tjejer torr de blir "stora" så fort de rör en tung vikt.Själv kör jag tungt och älskar musklerna jag bygger av det!

3 rebecka:

skriven

tror vissa kan vara rädda för att bli "biffiga".

4 A:

skriven

Tror du har rätt, förr var jag jätterädd att ta tyngre vikter pga av rädslan att bli "stor". Nu har jag inga problem med att pressa 100 kg i benbress och känner mig grymt stolt och stark!Ingen mening att styrketräna om man inte blir stark ju!

5 lovelyliller.com:

skriven

vi løfter jo så tungt som vi klarer

6 cecilia:

skriven

Jag är jämnt med biffarna i hantelrummet. Först så var jag inte accepterad men när de märkte att jag tog ganska tungt ändå så var jag okej ;)

7 jenny:

skriven

Jag tror att det kan vara för att det just bara är killar som står vid hantlarna, och det kanske kan kännas obekvämt för vissa. Jag kör med tunga vikter och älskar att verkligen känna att det tar i musklerna, annars känns det som slöseri med tid

8 Jenny:

skriven

En fråga: Har du några tips för att deffa fram musklerna? Inte bodybuilding, men man vill ju ändå att magmusklerna ska synas lite. Hur gör du för att gå ner låt oss säga, tre kilo? Vill att mina magmuskler ska få synas och inte vara gömda bakom hull!

9 Stayfit svarade &:

skriven

Jenny - Diet och träning är A och O.

10 Astri - campusfjortis:

skriven

Blev convincad att börja köra med fria vikter osv.. fy fan vad glad jag är för det! Har aldrig sett bättre ut!! I alla fall överkroppen.. Nu är det bara dags för mig att tighta till benen, men vet inte hur man ska göra det på bästa sätt!! Hjälp

11 Stayfit svarade &:

skriven

Astri - Benövningar som squats och utfallssteg är en bra början. Du kan avancera med hantlar i händerna även där!

Kommentera här: